Re: Jak odeslat zprávu přes Microsoft Ou
Ale já už tu zprávu nemůžu znova otevřít(nevím jak) takže jsem jenom v seznamu pošta k odeslání a mám označený e-mail který chci odeslat. Teď nevím jak a vkdyž otevřu soubor, tak mi to řádek odeslat nenabízí a ALT+F4 když stisknu tak mi to chce ukončit program. Prosíííím pomoooc!!
To jsem taky zkoušela ale nešlo to. Ale že by tam dali upozornění chybí adresa příjemce to je nenapadne. Tento program má tu nejblbější nápovědu co jsem kdy četla.Nechápou že i v dnešní době chodí po světe osoby jako já, které se podívaly poprvé v životě na internet před týdnem.
Tlačítko Odeslat je vidět pouze v okně pro vytváření nové zprávy (odsud můžete alternativně poslat zprávu příkazem z menu: Soubor - Odeslat pomocí... a pak zvolit příslušného poskytovatele, pokud jich máte víc).
Pokud uložíte zprávu bez odeslání (draft), objeví se ve složce Koncepty.
Ve složce Pošta k odeslání se ukládají "odeslané" zprávy v případě, že nemáte zapnutou volbu "při spojení odeslat zprávy okamžitě" (pracujete offline). Odsud ji pak odešlete tlačítkem Odeslat a přijmout (tím provedete synchronizaci, tzn. nejen odeslání té jedné zprávy).
Zas tak velká nenííí!!!-Ne to si dělám legraci. Já Vám moc moc moc děkuji, záchrana v poslední chvíli. Až jsem tu zprávu znovu otevřela, tak jsem zjistila, že jsem e-mailovou adresu místo do řádku komu napsala do kopie a proto se mi ta nabídka na odeslání vůbec neobjevila.Ještě jednou moc dík. Nemůžu Vám taky s něčím poradit? Hlavně ne na internetu. Mám ho týden!!!
:-)) velká opravdu není. Ještě v noci jsem přišla na to, že civím do Outlook Expres (s vééélikou obálkou) a to je něco jiného, než potřebuete Vy. Pak jsem sice otevřela ten (doufám) správný MS Outlook, ale bylo to na mně asi sprosté, chtělo to nějaké mail servery a proxy servery a smtp. servery a porty a kdo ví, co ještě, jinak že prý to nic posílat nebude a nebude:-))
Takže neděkujte, nemáte za co, zachránila jste se sama:-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.