Re: OT
Při dotazech ohledně počítačů je dobré taky uvést operační systém :-) Předpokládám, že máte nějaká Windows, asi Win98 nebo WinXP. Zkuste si tedy na ikonu toho programu (kterou máte jistě na ploše) kliknout pravým tlačítkem myši. Pak zvolte vlastnosti a tam se podívejte, jestli někde nenajdete volbu "Při ukončení zavřít". Jestli ano, přidejte k ní zaškrtátko.
Re: OT
>>Jaký program tak spouštíte? Uměla byste sem
>>zkopírovat
>>obsah toho souboru? Lze jej přečíst třeba v
>>poznámkovém bloku (notepad).
:-))))))))))
>
>Při dotazech ohledně počítačů je dobré taky uvést
>operační systém :-) Předpokládám, že máte nějaká Windows,
>asi Win98 nebo WinXP. Zkuste si tedy na ikonu toho
>programu (kterou máte jistě na ploše) kliknout pravým
>tlačítkem myši. Pak zvolte vlastnosti a tam se podívejte,
>jestli někde nenajdete volbu "Při ukončení zavřít".
>Jestli ano, přidejte k ní zaškrtátko.
Děkuji, paní Evo, s tou ikonou to byl dobrý nápad:-)
O jaký program vlastně jde?
Paní ZdenoR, jestli to pomohlo, tak mám radost s Vámi. Ale mrzí mě, že jste nám zatajila, jaký program tak spouštíte. Tipuju na Stereo od Ježků? Kdybyste v dotazu (nebo ještě lépe v nadpisu) uvedla, o jaký program jde, určitě by se Vám ozvalo víc lidí, kteří s tím programem pracují a kteří vědí, jak na to :-)
Re: O jaký program vlastně jde?
Neřeknu a neřeknu:-), o experimentech se nemluví, když nevíte, jak dopadnou. To víte, že to byla demoverze Sterea od Ježků. Říkám byla. Že se nechtějí kamarádit se mnou, to bych jim odpustila, ale že nejsou kámoši ani s tiskárnou, to už je moc. Žádáná láska nebude, vykázala jsem je ze svého srdce i z počítače. Odstraňovat programy (dokonce i OS) dokážu kvalitně a rychle-))
Všechno zlé bývá k něčemu dobré. Tentokrát o nic nešlo, ale zůstal mi velmi příjemný pocit, že pokud by opravdu šlo, tak jsem v tom nezůstala sama. Ještě jednou díky všem.
Ono vse jde, jen to chce umet. :-))
Mam spickovy mzdovy program, ale je v DOSu a naucil jsem ho jak cesky, tak i tisknout cesky v prostredi Windows XP.
Je to jen na znalostech a snaze chtit. :-)
Dokonce se mi otevira pres celou obrazovku a ne jen v okne. :-)
Paní ZdenoR, nebyla jste v minulém životě Fučíkem, že nechcete nic povědět? :-)
Stereo od Ježků je docela prima, děláme v něm už léta hodně firem a kamarádí se vším - s novými i starými počítači, s tiskárnami atd. Jen se musí nastavit podle návodu, který tam je. Nebo nechat to nastavení na někom, kdo to umí. Případně Ježkové mají hot-line, kde vám taky poradí.
>
>Paní ZdenoR, nebyla jste v minulém životě Fučíkem, že
>nechcete nic povědět? :-)
>Stereo od Ježků je docela prima, děláme v něm už léta
>hodně firem a kamarádí se vším - s novými i starými
>počítači, s tiskárnami atd. Jen se musí nastavit podle
>návodu, který tam je. Nebo nechat to nastavení na
>někom, kdo to umí. Případně Ježkové mají hot-line, kde vám
>taky poradí.
Paní ZdenoR. určitě nevzdávejte první neúspěšný pokus, Stereo je super účetní program, se zárukou, bude Vám pomáhat. Používám ho 8 let a funguje čím dál lépe, na XPčkách bych řekla, že úplně nejlíp. Tiskárny jak již řekla Eva opravdu žádný problém. Hlavně když se s ním sžijete, žádné zdržování s myší. Zkusila bych třeba to demo ještě jednou s mobilem v ruce, když se dovoláte na jejich hot-line, určitě Vám poradí jak na to i případné nastavení.
>>Dokonce se mi otevira pres celou obrazovku a ne jen v
>>okne. :-)
viz výše: ikona - vlastnosti - zatržítko:-))
>
>Paní ZdenoR, nebyla jste v minulém životě Fučíkem, že
>nechcete nic povědět? :-)
>Stereo od Ježků je docela prima, děláme v něm už léta
>hodně firem a kamarádí se vším - s novými i starými
>počítači, s tiskárnami atd. Jen se musí nastavit podle
>návodu, který tam je. Nebo nechat to nastavení na
>někom, kdo to umí. Případně Ježkové mají hot-line, kde vám
>taky poradí.
Myslím, že v ostré verzi už by problémy s ukončením programu nebyly. Mám Účto, které Stereu jakoby z oka vypadlo. Většinou se domluví i s tiskárnou, nastavovala jsem sama metodou pokusů a omylů.
Byla u mně včera známá, které bude na jaře maturovat dítko z účetnictví. Hledaly jsme nějakou šikovnou a hlavně jednoduchou demoverzi účetního programu, do které by si děvče mohlo cvičně naťukat příklad z učebnice aby vidělo, jak vypadají šibeničky v praxi.
>>>Dokonce se mi otevira pres celou obrazovku a ne jen v
>>>okne. :-)
>viz výše: ikona - vlastnosti - zatržítko:-))
>>
>>Paní ZdenoR, nebyla jste v minulém životě Fučíkem, že
>>nechcete nic povědět? :-)
>>Stereo od Ježků je docela prima, děláme v něm už léta
>>hodně firem a kamarádí se vším - s novými i starými
>>počítači, s tiskárnami atd. Jen se musí nastavit
>>podle
>>návodu, který tam je. Nebo nechat to nastavení na
>>někom, kdo to umí. Případně Ježkové mají hot-line, kde
>>vám
>>taky poradí.
>
>Myslím, že v ostré verzi už by problémy s ukončením
>programu nebyly.
EM: No já bych tomu neřekla problémy. Dobře i špatně může být nastavená i demoverze i ostrý program ;-)
>Mám Účto, které Stereu jakoby z oka vypadlo.
EM: Ano, je to psáno ve stejném prostředí (DOS, PC-FAND) a ovládání je skutečně hooodně podobné. Pokud jste zvyklá na Účto, pak vám opravdu doporučuju Stereo od Ježků.
>Většinou se domluví i s tiskárnou, nastavovala
>jsem sama metodou pokusů a omylů.
EM: I Stereo se domluví s tiskárnami, nebojte. A nemusíte ani používat metodu pokusů a omylů, stačí si pořádně přečíst nápovědu a manuál ;-) Zejména Účto má velice kvalitní nápovědu i manuál - hodně postupů v něm lze použít i pro Stereo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.