Re: POHODA x HELIOS - prosím poraďtě
Co jsem tak koukal na ceny toho Heliosu a srovnával je s Pohodou, nějaký výrazný cenový rozdíl jsem tam nenašel. Taky léta používám Pohodu, konkrétně Komplet, který obsahuje i sklady i mzdy, i Pobočkové zpracování dat používáme, jsem propojen se všemi klienty a zatím velká spokojenost. Co to teda neumí jsou takové marketingově obchodní funkce, jako sledovat odchodní saldo jednotlivých odběratelů, dělat různé vyhodnocení odběratelů a podobné vychytávky, se kterými si rádi hrají obchoďáci. Z účetního hlediska to ale chybu nemá, vzhledem k tomu, že to je samozřejmě software určené pro malé a střední firmy, nějakou CocaColu nebo ČEZ by to samozřejmě neutáhlo :-))
Re: POHODA x HELIOS - prosím poraďtě
Dobrý den, taky pracuji v Pohodě již asi deset let a jsem spokojená. Samozřejmě, že za takovou dobu se člověk naučí program používat. Mzdy se taky dobře dělají, jen je potřeba vše dobře přednastavit (ale to asi všude) a pak je to paráda. Jen nevím, jak je to s počítáním nemocenské, jsme malá organizace. Osobně doporučuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.