Vlákno názorů k dotazu Program pro správu domu od Láďa - Re: program pro správu domu Špatně hledáte :-)V seznamu...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 10. 2007 12:46

Láďa (neregistrovaný)

Re: program pro správu domu
    Špatně hledáte :-)

V seznamu napište do vyhledávání program správa domů.
    Vyběhne na vás celá řada odkazů.

• 5. 10. 2007 13:02

Pavel (neregistrovaný)

Koukněte na
    www.spolecenstvi.okinfo.cz
    www.zk.webzdarma.cz

Hezký den!

• 5. 10. 2007 13:20

graver (neregistrovaný)

Pavle, rád bych vás o něco zdvořile požádal. Pokud se na stránkách, na které tu odkazujete, vyskytuje nějaká informace o sw pro účtování SVJ (nebo cokoliv, co by bylo odpovědí pro tazatele), uveďte prosím přesnější odkaz. Všiml jsem si, že připojujete tyto dva linky skoro pod každý dotaz ohledně SVJ, aniž byste cokoliv upřesnil. Je mi jedno, zda tímto způsobem propagujete nějaké stránky (třeba kvalitní), ale pokud je na nich cokoliv relevantního k dotazu, bylo by fér to konkretizovat.
    Díky.

• 5. 10. 2007 13:35

Pavel (neregistrovaný)

Gravere, jelikož tazatelé píší, předpokládám, že umí i číst. Proto jim dávám zdroj informací. Na vyhledávání informací slouží např. mapa stránek uvedených www.

Ale kopírovat sem přímo linky, které bych já vyhledával, stejně jako to může vyhledat tazatel, na to nemám kapacitu.

Ale protože jste zdvořile požádal, pro Vás to udělám. :-))

http://zk.webzdarma.cz/Forum/index.php?action=vthread&forum=3&topic=104

Na ty stránky jen hodně přispívám, nic z toho nemám.

Pokud Vám vadí můj způsob psaní, nemusíte to číst a nebo mne můžete jako admin bloknout. Přežiju to.

V Bibli se píše, že je lepší naučit člověk chytat ryby než mu je dát k jídlu (není to přesný citát, znalcům se omlouvám).

Hezký víkend!

• 5. 10. 2007 13:40

Karel (neregistrovaný)

Nic ve zlem, ale Graver to myslel dobre, to ze date odkaz na nejake stranky je sice dobre, ale kdyz tam na hlavni strance neni hned odkaz na danou otazku, tak je to nekdy pro nekoho mene zdatneho tezke neco najit.

Taky zde byl odkaz na hlavni stranku ale ani ja jsem odpoved nenasel, bylo to nekde v archivu. Cili pokud napisete napr. odkaz na www stranky, tak prosim pripiste jeste - viz Diskuzni forum

jinak hezky vikend

• 5. 10. 2007 13:57

Pavel (neregistrovaný)

Karle, ty stránky jsou obdobné jako business.center a sagit. Mají záložku diskuse nebo fórum. Předpokládám, že když tazatelé najdou diskuzi na sagitu nebo zde, najdou ji i tam.

Raději jdu dělat něco užitečnějšího.

Hezký víkend!

• 5. 10. 2007 15:06

graver (neregistrovaný)

>Gravere, jelikož tazatelé píší, předpokládám, že umí i
    >číst. Proto jim dávám zdroj informací. Na vyhledávání
    >informací slouží např. mapa stránek uvedených www.
    V tom máte jistě pravdu a já to nezpochybňuji - jen jsem si dovolil vyslovit názor, že taková forma odkazu jako univerzální odpověď na jakýkoliv dotaz ohledně SVJ není to pravé.
    >
    >Ale kopírovat sem přímo linky, které bych já
    >vyhledával, stejně jako to může vyhledat tazatel, na to nemám
    >kapacitu.
    Chápu vás, ale zkuste pro tento účel dedikovat kapacitu, kterou věnujete polemice.
    >
    >Ale protože jste zdvořile požádal, pro Vás to udělám.
    Neděláte to pro mě, ale pro toho, kdo se ptal.

>Na ty stránky jen hodně přispívám, nic z toho nemám.
    I kdybyste měl, nic mi do toho není - o tom jsem nepsal.

>Pokud Vám vadí můj způsob psaní, nemusíte to číst a
    >nebo mne můžete jako admin bloknout. Přežiju to.
    To, co jsem napsal, jsem napsal jako graver, ne jako admin, tzn. pokud nesouhlasíte, prostě mě ignorujte. K blokování nemám žádný důvod - zrovna vy jste tu velmi užitečný. Nechápu, co vás vedlo k takto hysterické reakci - doposud jste se tu choval docela normálně.
    >
    >V Bibli se píše, že je lepší naučit člověk chytat ryby
    >než mu je dát k jídlu
    Ano, i já nabádám tazatele, aby se obtěžovali s hledáním dřív, než se zeptají, ale tohle je přece jen mírně odlišné. Nicméně, pokud chcete ostatní vychovávat, je to vaše věc.
    Tím to končí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).