Vlákno názorů k dotazu Pro ADMINA od Eva M. - moderátorka diskuze - Re: Pro ADMINA Dobrý den, o podobě této diskuze...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 10. 2007 13:24

Eva M. - moderátorka diskuze (neregistrovaný)

Re: Pro ADMINA
    Dobrý den, o podobě této diskuze už tady probíhaly v minulosti mnohé debaty. Pokaždé začaly nějakým šikovným návrhem, s nímž část lidí souhlasila, ale jiní zase psali, proč by to tak či onak nebylo dobré. Bylo tedy přidáno to, co bylo všeobecně akceptovatelné a co nezabíralo programátorům příliš mnoho času.
    Vím, že provozovatel BC se chystá k dalším vylepšením diskuze, ale větší úpravy jsou problém - nedostatek času a kvalitních lidí (programátorů).
    Na Váš příspěvek upozorním provozovatele serveru, já jsem jen moderátorka.
    Osobně bych jako prioritu viděla, aby se thready automaticky řadily podle času posledního příspěvku a aby z každého threadu byl vždy vidět jen jeden řádek - ne jako teď, že když má thread 20 odpovědí, zabírá dohromady 21 řádků na obrazovce (1 dotaz + 20 reakcí). O dalších možných vylepšením se tady diskutovalo mockrát. I já doufám, že se to pohne konečně kupředu :-)

• 9. 10. 2007 17:29

Jana F. (neregistrovaný)

Re: Pro ADMINA
    Tak to bude rozhodně změna k horšímu... Já kolikrát ani nečtu původní dotaz, ale skočím rovnou na reakce, a to často podle jména autora. Některá jména jsou opravdu zárukou kvality,a také už to, že si odpovídající dotaz vybral, svědčí o tom, že ho na něm něco zaujalo a je to tudíž zajímavé i pro ostatní.
    Opravdu myslím, že tím se fórum změní radikálně k horšímu. Jana F.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).