Hlavní navigace

Vlákno názorů k dotazu Zmena Prac pomneru od Veronika - Re: Zmena Prac pomneru Taky se na to chystám......

  • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 10. 2007 7:32

    Veronika (neregistrovaný)

    Re: Zmena Prac pomneru
    Taky se na to chystám... Taky mám podobný strach. Určitě s vámi smlouvu nepodepíšou. o tom dost silně pochybuju. Podepíšete ji až po podání výpovědi a při skutečném nástupu do zaměstnání.

  • 18. 10. 2007 8:13

    Sylva (neregistrovaný)

    Re: Zmena Prac pomneru
    Já jsem měla smlouvu před podáním výpovědi podepsanou.Záleží na zaměstnavateli, když Vás chce, smlouvu Vám dá.Ale není to nic jistého. Může ´pracovní poměr za 2 dny zrušit ve zkušební době ...

  • 18. 10. 2007 9:16

    Jiřka (neregistrovaný)

    Re: Zmena Prac pomneru
    Petře, jisté není nikdy nic. Buď dáte výpověď (musel byste ji dát teď v říjnu, aby výpovědní doba začala běžet od listopadu a prac poměr tím pádem skončil 31.12.) a nový zaměstnavatel bude ochoten se již nyní zavázat k tomu, že Vás přijme - sepíše již nyní s Vámi smlouvu. Ale i tak se může stát, že Vás od 1.1. nebo spíše až od 2.1. vezme a ještě ve zkušební době Vám prac. poměr zruší. Většinou ale takto dopředu málokdo na sepsání prac. smlouvy přistoupí. Nebo naopak výpověď nedáte a nový zaměstnavatel Vás bude chtít od ledna a starý Vás nebude chtít pustit - pak by zbývala jen dohoda o skončení prac. poměru, na kterou ten starý ale zase nemusí přistoupit a mezitím by Vám to nové zaměstnání uteklo.... Je to dilema, ale jistotu nemáte nikdy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).