Re: Odstupné-PROSÍM PROSÍM
No tak teď jsem totálně v koncích.
Druhá strana dostala zaplaceno, fakturu držím v rukou a nechci uplatnit DPH, klient řve jak píchlá sviňa- buď uplatnit nebo opravit fa, prostě chce DPH zpět.
Paní účetní druhé strany taky není zrvona asi moc to pravé ořechové, tvrdí mi že už takový případ měli a že se to týká jen náklaďáků a že dokonce ten postupník vyžadoval fa s DPH. Prý si volala k nim na FÚ a správce jí řekl, že to tam musí dát nebo jim to dodaní ( s tímhle by si na mně teda nepřišli,ale...) a já mám strach to DPH uplatnit, kurec, kurec...
Paní účetní mi říkala, že jí to ještě na jejich FÚ ověřují (???).
Když tu fa dodavatel neupraví, tak to bude chtít majitel uplatnit na vstupu...
To jsou kšefty za všechny prachy. Díky za rady. Zuzik
Re: Odstupné-PROSÍM PROSÍM
Asi jsem trochu vyděšená po tom školení, jelikož by mi to teoreticky mohli vyhodit z DPH na vstupu, protože je to neoprávněné bez ohledu na to, že stát o nic nepřišel.
S náklady to zmáknu, se.e mně to DPH a pitomé účetní, které TO udělají tak, jak si to přeje pan podnikatel, moje nervíky,uááá.
Zítra mi mají ještě volat. Pokud neopraví, tak to uplatním ať se práší za kočárem. Při případném vyloučení z DPH při kontrole se budeme bránit. Pá a díky moc. Makám až se z dépéháček kouří a jestli to tentokrát stihnu tak sežeru klávesnici :-)))))
Zuzik
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.