Re: OT tabule hanby
Shitlist se dá udělat i jinde, ale nic neřeší. Všechno jsou to jen náhražky standardních funkcí. Není naším cílem nikoho pranýřovat, ale postarat se o aspoň trochu standardní provoz.
Dokud nebude registrace a banlist (a to v dohledné době nebude), můžeme si tu jen tak povídat. Moderátor může reagovat na něco, co momentálně vidí, ale prohledávat třeba zpětně historii, jestli zase někdo něco nenasmolil nebo se sem nevrátilo něco, co jsem pracně vykopal, to už není v mých silách. Jediný den jsem byl pryč a už nevím, o čem to mluvíte o co se tu stalo.
Já osobně už jsem rezignoval - nevidím v tom žádnou budoucnost. S jistým úsilím to může fungovat tak, jako doposud - pokud vám to stačí...
Spíš bych zavedl nějakou síň slávy něbo třeba obdobu "oficiálních partnerů" fóra (starousedlíci možná pamatují).
V každém případě díky všem, kteří se tu snaží nezištně a v pohodě pomáhat ostatním. Jmenovat je nebudu, protože bych to ani nedokázal, ale oni vědí své :-))
Re: OT tabule hanby
Zuziku, nepropadejte pesimismu, kvůli nějakému vol... (omlouvám se zvířeti), pravděpodoně se to stalo už všem - hned jsme rádobyporaděnkové ap., ... je to prachobyčejná lidská blbost a ego v pytli... fakt je, že obdivuji všechny, kdo se s Tornádem snažili diskutovat, ... jeho jednání bylo účelové, chtěl Vás pouze urazit, vytočit, znechutit,...na vlastní kůži vím, jak to s člověkem (nebo jen ženskou -:))))))?), dokáže zatočit... jo, a přitom jsem si tu lebedila, že už je tu poměrně klid a pokud člověk neporadí stopro, druhý ho doplní nebo opraví, případně slušně nakopne...a on frája čeká za bukem.... Zuziku, na pomyslné tabuli hanby už visí, uvidíme, kdo se objeví příště,...a hlavně, nenechte se otrávit, nedávejme hulvátům šanci a důvod k radosti, moc hezký konec víkendu a pohodový týden -:))) a moderátorům díky za "čistotu" na BC.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.