Vlákno názorů k dotazu Dań z pronajmu od Bety - Re: dań z pronajmu-pro pana Jaromíra Vážně jste mne...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 11. 2007 6:43

Bety (neregistrovaný)

Re: dań z pronajmu-pro pana Jaromíra
    Vážně jste mne velice zklamal. Čtu ráda vaše odpvědi a měla jsem je vždy za spolehlivé. Dělat si vtípky zrovna v tomto případe, když lidé žádají o seriozní odpověď, mi přijde velice nevhodné. Ne každý může vědět vše a proto se lidé obracejí s důvěrou na radu druhých. Takže, pane Jaromíre, odpvídejte tak jako dopsud, seriozně, s tím, že chcete pomáhat a ne si z lidí "střílet". Je sice pravdou, že vtipy jsou kořením, ale tady to není vhodné.

• 13. 11. 2007 6:53

Jaromír (neregistrovaný)

Re: dań z pronajmu-pro Bety
    To mne mrzí, že jsem vás zklamal, ovšem jak jste si možná všimla, vzápětí jsem svůj vtípek napravil a odpověděl poměrně seriozně, nemyslíte ?
    A naopak, seriozní odpověd se dá dát pouze na seriozní otázku. tak když někdo položí otázku, která mi přijde "vtipná", sem tam si neodpustí taky maličko zavtipkovat. Pokud sledujete Járu Cimrmana, berte to jako jednu z kategorií "profesních vtipů", jako když se baví třeba chemici vtipem o H2SO5 :-).
    Nemůžeme být celý život jen seriozní, to by byla nuda. Tak už se nemračte Bety a zachovejte mi přízeň a já slibuji, že své vtipkování omezím na nejnižší možnou míru :-).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).