Re: statni byt a trvaly pobyt partnera
Mockrat dekuji.Vim, ze ted se snazi dostat jejich dceru do vlastni pece(a tam bude urcite uvadet ze sestra je ve vezeni).Proc to dela? Muze potom nejakym zpusobem tlacit na ten byt?Jeho nevlastni syn(syn jen od me sestry)ho slysel telafonovat a zadal pujcku s tim ze rekl ze penize vrati hned po prodeji bytu.Takze tam nejaka cesta je a ja nevim jaka.
Mohlo by jít o pokus o výměnu bytu nebo o nějaký převod, zřejmě jde o obecní byt . V takových případech se při výměně bytu dává bokem odstupné tomu, kdo mění např. byt větší za menší ve Vašem případě by to mohl být ten zmíněný kupec. Možná by mohla Vaše sestra napsat majiteli bytu (zřejmě jde o obec), že nesouhlasí s případnou změnou nájemce či nějakým převodem bez jejího výslovného souhlasu, případně se dotázat, zda někdo nežádá o nějakou změnu v případě jejího nájmu.
Mel jste pravdu, poslala jsem kamaradku na obec a zjistila jsem presne to co jste rikal.Mockrat vam dekuji i kdyz ted mam problem dostat nejakeho notare do veznice, protoze jak mi rekl pres telefon se mu to nevyplati tam jit kvuli jedne osobe a tak pry musim pockat , ale snad to vyresim.Jeste jednou moc dekuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.