Re: Stereo Ježek-poradí?
Přecházeli jsem letos na PÚ v tomto programu a na začátku roku 07 jsme navedli do ZaP všechny závazky a pohledávky k 31.12.06 neúčtovali jsme je do účetního deníku. A jak byly průběžně placeny tak platba zaúčtována do hlavní knihy a v saldokontu máme pořád chaos, protože ty úhrady např.pohledávek nám tam zůstavají na Dal 311 odběratelů.Jestli mi rozumíte?Vyčistí se to nějak až při uzávěrce, nebo jsme to navedli špatně?
Souhlasím a jen doplňuji: Předpokládám, že máte program legálně. Tudíž jako řádní a legální uživatelé máte k programu jednak podrobnou příručku, jednak je v programu nápověda i s funkcí vyhledávání a hlavně máte nárok na BEZPLATNOU hot-line přímo od autorů :-) Kromě toho funguje specializovaná diskuze uživatelů Sterea, viz zde http://pandora.idnes.cz/conference/stereo/ Přihlaste se a máte možnost svými dotazy oslovit emailem automaticky všechny přihlášené členy.
No a to mi není přesně jasné.... jak to udělat, dala jsem to podle návodu.... ostatní,PS, saldokonto, naplnění ze Zap a nastavilo se mi to bez částek...Tak nevím kde jsem udělala chybu.
Myslíte to tak, že tam ještě jednostlivě mají být všechny faktury vepsané? Už z toho blbnu. Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.