Re: TopInternet - rejstrikfirem.cz - ???
mi také přišla od firmy Topinternet faktura, i když jsem si žádnou placenou službu neobjednával. Byl jsem v odmnění, že mi byla zaslána omylem, a tak jsem se chtěl informovat, ale na můj mail nereagují a na uvedeném tel. čísle je pouze záznamník.
Pokud jsou to skutečně takoví pacholci, jak jsem se dočetl na Internetu, tak by bylo dobré na ně upozornit pomocí některého TV pořadu (na vlastní oči, černé ovce..) a také na ně poslat někoho z úřadu na ochranu spotřebitelů.
Ahoj všem,
tak už je nás 12 :-).
Zařídil jsem jim kontrolu ze strany Finančního úřadu a ihned poté jsem poslat další žádost o prověření jejich činnosti ze strany téhož FÚ. Prověřuji možnost podání stížnosti na Úřadu pro ochranu osobních údajů a spolu s dvěma právníky konzultuji další postup.
Navíc jsem si najal borce na prověření aktivit Vladany Malé i toho jejího kolegy - manžela.
Dostali ultimátum - do pátku mohou zaslat písemnou omluvu a zanechat své činnosti, nebo se to roztočí ve velkém.
Člověk by si řekl, že kamarády motorkáře nikdy neocení... ale jsou chvíle... :-).
Kdyby Vás někoho taky zkoušeli vydírat, ozvěte se j.sedlacek@jsweb.cz - můžeme zkoordinovat postup.
Vypadá to, že jsou to druhořadí podvodníčci - aspoň to tvrdí moje zdroje. Uvidíme...
Jan Sedláček
Chcete-li vědět, co je to za exota, tak doporučuji občas jeho články na blogu: http://michalmaly.blog.idnes.cz/c/37150/Natvrdo-o-soudci-Nagym-na-Nove-byl-podvod-nejen-na-divakovi.html
Už jen ten jeho gesicht a vychloubání se s mladou manželkou vydá za dost.
Ahoj všem,
neurážel bych ho za jeho vzhled. A našim motorkářům se líbí ;-).
Je však třeba zjednat nápravu a to rychle a efektivně. A na tom se již pracuje.
Právě jsme předložili další důkazy finančnímu úřadu a necháváme prověřovat aktivity Vladany i Michala Malých.
Kdokoliv z Vás se stal jejich obětí, kontaktujte mne, rád pomohu: j.sedlacek@jsweb.cz.
Tentokrát šlápli poněkud vedle... prostě tak dlouho se chodí se džbánem...
Jan Sedláček
>
>Chcete-li vědět, co je to za exota, tak doporučuji
>občas jeho články na blogu:
>>http://michalmaly.blog.idnes.cz/c/37150/Natvrdo-o-soudci-Nagym-na-Nove-byl-podvod-nejen-na-divakovi.html
>Už jen ten jeho gesicht a vychloubání se s mladou
>manželkou vydá za dost.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.