Re: firemní mob.telef.-platit rozhl.popl
Zabýváme se ve firmě právě stejnou problematikou, dívala jsem se na rozhlas.cz a chápu to tak, že by se poplatek měl platit za každý firemní mob, který je zahrnut v účetnictví a umožňuje poslouchat rozhlas. Stejně tak by se mělo platit i za autorádio ve firemním autě.
Zdá se mi to ale trošku šílené.
taky se v tom moc nevyznám, za autorádia už platíme ale za mobilní telefony, nikoliv až ted jsem si vyjela seznam telefonu z www.rozhlasovepoplatky.cz kde máme 10 firemních mobilů z tohoto seznamu, ale nevyužíváme rozhlas , takže nevím, kdyby jste dostala nějakou informaci k tomuto problému, mohla bych vás poprosit o zaslání na můj mail ? romana.grigarcikova@centrum.cz naopak i já zašlu pokud dostanu informace
je to normalni statni vydirani slusnejch lidi, kaslu na ne, az se stat bude radne starat o sve obcany, tak prosim, platim jen za radio.
to ze mam v telefonu i nejake radio ani nevim, az budou ti nahore platit za blbost, tak uz ani zadne poplatky nebudou potreba, budeme nejbohatsi zeme :-))
To ze mate telefon s radiem by musel zjistit pouze FU pri kontrole majetku. Ovsem zda dany telefon ma i radio, by pracovnik FU musel byt odbornik na mobilni telefony a vedet, jaky typ ma radio.
Vetsinou mate na karte majetku : Mobilni telefon NOKIA 3111
jestli ma radio neni napsane ani na fakture.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.