Re: Nemocenské
Už jsem to řešila právě minulý měsíc a výsledek je ten, že mi peníze za špatně vypočtenou nemocenskou nedoplatili a za další měsíc neschopnosti mi nevyplatili ani korunu.Peníze opravdu potřebujeme, nejen na jídlo, ale i ostatní(nájem, půjčky atd.).Kam se tedy obrátit?Děkuji.
Re: Nemocenské
A prověřili to a uznali, že je chyba na jejich straně? Počítají a vyplácí nemocenské dávky oni nebo sociálka? (někdy je vyplácí sociálka, i když firma má o něco víc než 25 zaměstnanců). Pokud sociálka, zavolejte tam - na oddělení nemocenských dávek zaměstnanců malých firem. Pokud je míváte na výplatním lístku, což znamená že je vyplácí zaměstnavatel, stěžujte si jak u něj tak u té externí firmy, která pro něj pracuje a chtějte vysvětlení, proč nemáte zaplaceno. Třeba Vám zaměstnavatel do doby, než se to vyřeší, poskytne zálohu.Já myslím, že v tom bude ještě nějaký jiný háček, než že jen zapomněli.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.