Re: Kolik za vedení daňové evidence?
Pavlo, tezko soudit. Praha nebo Dolni Lhota? Jen doklady za benzin a jine naklady nebo sklad (treba restaurace)? Mzdy?
pro urceni ceny by bylo potreba znat v cem podnikate a co presne za polozky tam mate. Ja kuprikladu delam 2 hospody (sklady) kompletne cele vcetne mezd, hlaseni, placeni, chodim na kontroly, dph, silnicni, srazkova, zalohova, dane FO. Proste podnikatel se o nic nezajima a ma kompletni servis. Uctuji 36tisic za rok a to jen proto ze to delam na cerno a penize mam nezdanene. Jinak by to za tu cenu nikdo nedelal. Polozek ma jednou tolik plus skladove karty, inventury atd. Navic podnikatel doklady donese den pred DPH a kuprikladu inventury si vymyslim. Od nej nedostanu nikdy zadny podklad....
Kdyz nad tim tak premyslim, asi si zazadam o zvyseni. Diky za postouchnuti!
Jen pro zajímavost - obě ty hospody za 36k? Nebou každou extra za 36 k?
Docela se divím hospodskému, že takové prachy vysází na dřevo bez možnosti daňově je uplatnit. A bez záruky za účto:))
Jinak jste docela střelec.........co když vás někdo natře?:))
No střelec - je to načerno a není to pár stovek, které by asi nikdo neřešil, a natření - že vás nějaký dobrák práskne berňáku:))
A mimochodem, dvě hospody, plátce DPH se zaměstnanci za 36k ročně bych tedy určitě nedělala, asi ani načerno:)) To je tak za jednu - pokud jim vedete i sklady a kuchyni. Vím o čem mluvím, hospodu mám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.