Re: RZD - zam. s ZL, ale příjmy 0,-
Už jen to že podepíše (požádá o roční zúčtování na růžovém tiskopise "Prohlášení") se považuje za potvrzení že neměl žádný jinný příjem. Já bych mu roční zústování udělala s tím že bych si od něj pro jistotu nechala napsat další prohlášení
Př.: Prohlašuji že za zdaňovací období 2007 jsem neměl žádné příjmy plynoucí z živnosti ani žádné jiné příjmy.
Nebo tak něco podobného. Pokud to podepíše jste kryta a v případě zjištění opaku půjde FÚ po tom človíčku ane po vás.
Re: RZD - zam. s ZL, ale příjmy 0,-
*** Je OSVČ, ověřovala jsem si to i ve výpisu registru ekonomických subjektů, tudíž je povinen podat přiznání, ikdyž z podnikání nedosáhl žádné příjmy.
Jeho účetní, která mu podávala nulové DPFO už za 2006 mu poradila, ať si zažádá o RZD, že pak nebude muset formulář vyplňovat ...
Myslíte, že když mi tedy napíše to čestné prohlášení, že z podnikání neměl žádné příjmy, že mu to RZD mám udělat nebo mu říct, ať si podá přiznání sám?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.