Re: Potvrzení o darování krve pro RZ
kromě potvrzení o účasti na odběru krve v Transfuzní stanici mi donesla zaměstnankyně speciální potvrzení, že darovala krev bezpříspěkově.. a je tam poznámka dole
Totopotvrzení se vydává jako doklad pro odečtení hodnoty daru krve ze zdanitelného základu daně...
Hezký den..
Blanka
chodím dávat krev a to potvrzení co mi vydají hned po odběru si myslím, že slouží k tomu, abych doložila celodenní nepřítomnost v práci, a teď v lednu mi poslali z Transfúzní stanice potvrzení o počtu odběrem v r. 2007 a je tam že to slouží pro účely odečtení hodnoty daru krve, tak si myslím, že pro odečty by mělo být doloženo toto celkové potvrzení
Odečet hodnoty daru se podle zákona prokazuje potvrzením příjemce daru o jeho výši a účelu. Jestliže je na potvrzení, které zaměstnanec obdržel, tohle všechno uvedeno (a transfúzní stanice to tam všechno píšou), nemůžete uplatnění odpočtu odmítnout jen proto, že jste někde viděla potvrzení, které se vám zdálo hezčí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.