Re: Daňový bonus
A proč ano? Vždyť FÚ neví, kolik jste měli odvést a kolik jste skutečně odvedli. To vše zjistí až z vašeho přehledu od sražených a odeslaných daních po skončení roku. Takže je zbytečné jim teď psát, že jste v minulém měsíci poslali o x Kč více a teď o x kč méně.
Re: Daňový bonus
souhlas, spíše je problém - no, problém ..., když není z čeho odečíst i nadále, mám teď novu fy, kde mají min.mzdu a díky zvýšeným slevám mi vyšel hned v prvním měsíci bonus a když to takto půjde dál, nebudu mít z čeho odečítat, tak nevím, zda počkat na konec roku nebo průběžně psát žádost na FÚ .. ? Sdělila jsem fy, ať mi řeknou, zda mají z čeho Z-cům vyplatit bonus či mám zažádat a zatím žádná odezva. Máte i s tímto zkušenost, pokud není z čeho odečítat, zda čekat nebo průběžně žádat. Myslím,že je to i věc fy, zda má na výplaty bonusu či nikoli, či na odvod jiné daně, nahoře jsem četla příspěvek, že lze zažádat o převod např. na DPH. Zatím vyčkávám, co bude chtít fy. Jak to děláte vy, pokud není z čeho odečítat ? Díky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.