Re: Odklad může jen daňový poradce?
Záleží na tom, jaký odklad chcete. Sama jsem několikrát (za různé firmy) žádala ne o odklad, ale o prodloužení lhůty pro podání přiznání k dani z příjmů ... kde uvedete důvod (např. dlouhodobá nemoc účetní..) určitě zajděte přimo za správcem daně. Dá se s nimi domluvit, když je člověk slušný
Řeším to samé. Raději ale zajdu za daňovým poradcem. Ten advokát se mi moc nezdá, i když to asi může být také pravda.
Prosím, můžete mi někdo poradit, jaké doklady se předkládají daňovému poradci pro sestavení přiznání ? Je možné, abych si přiznání sestavila sama a daňový poradce jen zkontroloval ?
Lze i takto se domluvit s daňovým poradcem ? A účetní závěrku k přiznání si sestavujeme sami, nebo také musí daňový poradce ?
Jana
**to záleží na poradci, který vám přebírtá plnou moc a zodpovědnost za správnost, některý vám možná "hodí" jen razítko za 10tis. ale můj poradce si pěkně projde všechny nákladové účty a zkontroluje správnost zaúčtováné, daňové přiznání sestavuje sám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.