Re: Aconto
Mám ho doma, v práci ne. Ale nevím jestli jste volala na hot.line linku ACONTA. Jsou tam velmi milí a vždy mi pomohli a radili co a jak.
Povedou Vás krok za krokem a roční kopírování mezi číselníky, zakládání nového účetního období atd. jsem vždy dělala s nimi a nebyl žádný problém.
Tel. kontakt na ně je 241091000. Ze začátku jsem tam volala i denně. Myslím že aconto není nijak záludný program a zvyknete si na něj. Kdyby jste chtěla něco konkrétního, tak napište, pokuď budu vědět, ozvu se.
Hodně štěstí.
Můžu Vám dát svůj e-mail: heluska1234@centrum.cz
Aconto mám již delší dobu, nyní i s licenci. Využívám ho však jen okrajově. Veškeré účetnictví jsem dělala přes "účetnictví - ostatní". Pokladnu také vedu, faktury vydávám i přijímám. Chtěla bych se naučit účtovat podle evidencí. Mám potřebnou literaturu od PCS, ale nevím, co si mám představit pod pojmy např. operace... Válčím také s číselníky...
Začala jsem zapisovat výpis z běžného účtu. Udělala první položku a nevím, jak dál.
Já mám Aconto i doma na počítači. Kdybyste byla tak hodná a zavolala mi na skype: helenajezkova1 a já bych se Vás ptala (spíše takové obecnosti). Jestli budete ochotná a mít na mě čas, tak mi sdělte, kdy přibližně večer zavoláte.
Děkuji Vám ještě jednou za ochotu a přeji příjemný den.
Pokusím se okolo sedmé hodiny večer. Doufám, že nezapomenu. Já doma zase aconto nemám. U toho B ank. výpisu./ uděláte další řádek -enter- doplníte datum, částka, debet/credit a klikněte na okno nahoře spáruj. Nabídnou se vám PFA,VFA,OZA a vy si vyberete pokuď jde o credit VFA a debet PFA. Najdete si podle výpisu částku, skontrolujete VS a dáte spárovat. Doplní se Vám čísla účtů, jestli byl vydán příkaz k úhradě a.t.d. Skuste to.
Nic na tom není. Zatím se mějte hezky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.