Re: kontrola ze živnostenského úřadu
No tak Ty faktury mám pěkně srovnané i s jejich evidencí, tak to snad bude v pořádku, ale označení firmy nemám. Přemýšlím, že bych ho dal ještě na vrata, ale jelikož už tu byli, tak si říkám, aby mě za to nepopotahovali, že jsem zamazával stopy? Byli totiž u mě dneska když jsem nebyl doma a tak jsem s nimi telefonicky domluven na zítřku. A když s vámi mluvili o tom označení. Byla z toho nějaká pokuta nebo to skončilo jenom domluvou?
Díky moc. Teď jsem někde v radách pro podnikatele co všechno musí mít našel tuhle poučku:
2. Viditelně označit místo podnikání a sídlo, liší-li se od bydliště, obchodní firmou a identifikačním číslem, a to pro doručování písemností.
Když podnikám u sebe doma v místě bydliště, tak to taky musí být označeno? Asi hloupá otázka co?
Tak chci hrozně moc poděkovat. Žádné označení provozovny nechtěli. Jenom zkontrolovali Faktury, ty byli v pořádku. Zeptali se jestli nakupuji a pak to prodávám, to jsem řekl po pravdě, že ne. Sepsali nějaká lejstra. Podepsali já podepsal. Mile se rozloučili a byli zase pryč. Tak mi spadnul velký kámen ze srdce. Ještě jednou díky za rady. ;-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.