Re: odstraněný dotaz - proč
>proč byl můj dotaz odstraněn,aniž by mi byl
>zodpovězen.
Pokuste se svůj dotaz rekonstruovat přesně tak, jak jste jej zapsal poprvé a pak ho porovnejte s pravidly: http://business.center.cz/business/diskuze/pravidla.aspx. Možná odpověď naleznete tam.
>neni to diskriminace.napsal jsem,že jsem ukrajinec.
Jak sám správně konstatujete, není to diskriminace. Před zapsáním svého příspěvku jste si jistě pročetl pravidla diskuse a zjistil jste, že v nich není žádná zmínka o specifických podmínkách pro nějaké konkrétní národnosti.
Pokud chcete, aby vaše dotazy na tomto fóru zůstaly, zdržte se prosím obdobných urážlivých spekulací.
Re: odstraněný dotaz - proč
Doporučujeme vám i všem dalším k přečtení pravidla tohoto diskuzního fóra. Je možné, že vám byl smazán dotaz s nadpisem, který má nulovou vypovídací hodnotu, např. "pomozte prosím" nebo "dotaz" nebo že byl napsán jen velkým písmem. Neevidujeme, co komu smažeme. Je nám jedno, zda je tazatel Ukrajinec nebo Rom nebo jakou má barvu pleti. Kritérium je jediné - zda jsou dodržena pravidla diskuze.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.