Vlákno názorů k dotazu Stavební povolení nebo ohláška od xxl - Re: Stavební povolení nebo ohláška Pokud mohu doporučit, stavte...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 3. 2008 14:19

xxl (neregistrovaný)

Re: Stavební povolení nebo ohláška
    Pokud mohu doporučit, stavte se na stavebním úřadě. Chtěl jsem postavit kůlnu - "malou stavbu". Odešel jsem odtamtud poněkud překvapen s papírem dost popsaným, co všechno je potřeba. Všechny řeči v mediích o zjednodušení byly řeči JPP.

• 30. 3. 2008 15:43

J.K. (neregistrovaný)

Také jsme se byli ptát na stavebním úřadě. My jsme chtěli oznámit stavbu plotu. Zjistili jsme, že téměř na všechno je potřeba stavební povolení. Hned jsme se tam "udali". Stavíme plot načerno. Povolení dodáme hned, jak to povolení stavební úřad stihne vydat. Prý to bude trvat až půl roku.

• 31. 7. 2008 23:43

Hanka (neregistrovaný)

Tak ted todu nerozumím už vůbec na těchto stránkách kde je nový stavební zákon jsme se přímo ve stavebním řádu dočetla že na plot pokud nehraničí veřejným místem nebo komunikací nemusíte mít vůbec nic, já jsem spíš měla dotaz co znamená ten výraz plot pokud chci kolem svého pozemku postavi zed z kábíčka tak je ti pořád plot? žádám o nějakou oodbornou odpověď jelikož kvůli tomu ted mame problémy se sousedem tak abych si nenaběhla až mu něco povím :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).