Re: účetní sw
HM, já byla taky v "Pohodě" :-) . Jenomže nastupuji do jiného zaměstnání a tam jsou v tomto bohužel ještě pozadu, doufám že se mi je podaří přesvědčit o změně. Pokud by jste mi mohli alespoň napsat stránky kde bych se o tomto sw dozvěděla více, byla bych neskutečně vděčná!
Přeji hodně štěstí při přesvědčování ke změně sw. Mě se to nepodařilo a než být otrokem DOSovského systému, tak jsem raději pp ukončila. Hodně štěstí. Mimochodem, při výběru účetního systému pro soukromou osobu, jsem si kladla požadavky - levnost, přehlednost, srozumitelnost a ne DOS! - zvolila jsem Pohodu
Teď budu trochu dělat machra, v podstatě ani tak na softu nezáleží, potřebuje-li klient píchnout, je potřeba si poradit v první fázi s jakýmkoli software, pak samozřejmě je možno doporučit něco lepšího :-).
V řadě organizací (třeba domovech důchodců a podobně) mastí účetnictví na neuvěřitelných vykopávkách, a nepřesvědčíte je ani za boha. Paní účetní prostě nic jiného neumí a před důchodem už nic zavádět nebude. Tak je prostě potřeba se přizpůsobit, co by člověk pro klienta neudělal :-))).
Re: účetní sw-chceš POHODU?www.stor...
Děkuji za podporu, jste všichni skvělý!!! :-)))
Jak jsem již psala, nyní pracuji také v POHODĚ takže zvykat si na zastaralý program, kterým nás týrali ve škole bude docela procházka peklem. Držte mi, ale palečky abych měla ty nejlepší přesvědčovací metody a oni povolili novější sw. Nemusela by být ani POHODA. Takže ještě jednou děkuji za podporu přeji krásný zbytek víkendu!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.