Re: okmažité zrušení pracovního poměru
Poslala bych mo doporučeně domů na adresu napomenutí o porušení pracovní kázně zvláště hrubým způsobem alespoň budete mít něco v ruce, ale toto jste měla udělat už prvně. Znáte lidi pro dobrotu na žebrotu. Pošlete to ještě dnes s dnešním datumem a uvidíte zítra zda nastoupí nebo ne pak bych to asi řešila dále tedy podle par. 55 ZP. Nebo zkuste zavolat na ins. práce tam Vám rádi poradí a alespoň bude vědět zda mu můžete výpověď dát číslo je 272767643. Já bych ale asi výpovď nedala
paní Dano, děkuji, my to asi tak provedeme a pokud ani do té doby nepříjde, tak napsat okamžitou výpověď. Nám se jedná hlavně o placení zvýšeného ZP, protože jak vám ty lidi zmizí z dohledu, tak už po nich stejně nic nevymůžete, hlavně pak je tady ještě prokazatelná škoda na pracovním stroji a dnešní ušlý zisk, museli jsme si objednat jinou firmu. Jak toto řešit?
Tak s tímhle Vám asi neporadím tohle jsem zatím řešit nemuslela a jsem ráda. Ale taky jsem tu měla hodně zajimavých případů a vždy mi na ispekci práce poradili. JInak pokud má uzavřenou PP tak by to snad mělo jít vyřešit a tedy pokud má podepsanou dohodu o hmotné odpovědnosti a pokud nemá můžete také něco po něm požadovat, ale už nevím zda 2 nebo 3 násobek platu zkuste tam zavolat a zeptat se.
Krásný den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.