Re: O kolik si mam rict za ucetnictvi?
jak vlastní lenost? vemte si kolik bere obyč.opravář na hodinu a za to,že k vám jede?
jen za holé mzdy by dal 250-300Kč/zam./měsíc
uděletjte u kalkulaci - kolik by zaplatil zaměstnanci-účetnímu=22-25 tisíc podle kvalifikace(vysokoškolák)
kolik by zaplatil účetní firmě - ta by pod 30 tis/měsíc nešla
a pak ať se rohodne - kolik vám dá (alespoň půlku t.j. 15 tisíc)
No tak myslím, že účetní firma by si 30 tisíc za měsíc asi neřekla - nepočítám Prahu, tam mi nejsou ceny známy. Ale varianta 500,- na hodinu se mi zdá reálná. Zkuste si to schválně, na kolik by to vyšlo. Nezapomeňte, že i Vy z toho budete odvádět SP,ZP a daně. Lucie
Vlastni lenost - prece me nebude platit za to ze budu delat pomalu, ne? To si muzou dovolit v servisu a remeslnici, ja ne.
15tisic mi prijde utopie, vzdyt takovych firem bych za mesic stihl vic. Taky jsem vysokoskolak, ale asi s malejma pozadavkama :-)
Betty Mac Donaldová napsala..jsou dva druhy lidí..jedni,co klopí hlavu a derou se o co nejmenší plat za co nejdelší pracovní dobu a fůru práce a nebo ti,co rozrazí dveře stylem..tady mě máte a buďte šťastni,že jste kápli zrovna na mě .-))...tak toho já se držím:-))))
To co jste popisoval, že musíte dělat, je dejme tomu tak poloviční měsíční úvazek...pokud by si vzal účetní, tak myslím,že i v Brně je 20 000 hrubé mzdy málo....ale jak chcete, psal jste,že je to známý, chápu,že berete ohledy....všichni Vám tu psali ale stejné názory, takže je to na Vás....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.