Re: nárok na dovolenou
To snad už opravdu nemyslíte vážně ??? Jednak se to tu probírá denně a když otevřete zákoník práce, tak zjistíte jak se počítá nárok na dovolenou. NIKDY nemělo vliv na nárok na dovolenou jestli tam byl rok nebo 10 let, protože vždycky se nárok musí vypořádat za kalendářní rok.
Re: nárok na dovolenou
To máte pravdu, omlouvám se, ale vždycky mě dokáže vytočit, když někdo, kdo by to měl znát, protože to vykonává jako zaměstnání, ne že si není jistý, nebo něco nechápe, ale zjevně vůbec nečetl problematiku v zákoníku práce ani letmo a čeká, že to tady za něj někdo polopatisticky vyřeší a za týden se bude na něco podobného ptát znovu. Já myslím, že důležitější , pokud jde opravdu o úplně základní věci, odkázat na příšlušný zákon a §, čili jak se říká nekrmit, ale naučit lovit.
pro zz
Můžete mi tedy prosím vysvětlit smysl tohot fora?Asi ho chápete jinak než ostatní.Já ho např. chápu jako forum dotazů a kdo chce odpoví, kdo nechce neodpoví.Když vás to tak vytáčí tak nereagujte.Odpověď a odkaz na § je dobře.Oni ale ty § jsou pořádně ohnuté a někdy čtou § čtyři lidé a každý si to vyloží jinak.
Kdo sem chodí častěji už pozná podle nicku jaká bude odpověď.To také o něčem svědčí.
Re: pro j
Ano to mohu - jistě jste, asi jako někteří vůbec nečetla pravidla, protože kdyby ano, tak byste usoudila, že taková otázka se sem ani neměla dostat, protože v historii je to tak podrobně, že tazatel by odpověď našel sám.
Z pravidel :
4) HLEDEJTE
Berte ohled na ostatní a neplýtvejte jejich časem. Než se zeptáte, zkuste najít odpověď pomocí odkazu "Vyhledávání". Snažte se nejdříve o problému něco nastudovat sami a pak se zeptejte na to, čemu nerozumíte nebo co jste nenašli. Málokomu se chce znovu a znovu odpovídat na jednoduché dotazy, na něž lze najít v diskuzi dostatek odpovědí. Lidé raději odpovídají tazatelům, kteří projevili alespoň nějakou snahu o nalezení řešení.
Takže nevím, co jsem napsala špatně já a koho osočila, spíše vy bráníte ty, kteří nedodržují zde stanovená pravidla.
Re: pro j
To, že se je snažím navést k dodržování pravidel . Když se podíváte kolik je tu denně dotazů, tak kdyby pravidla dodržovali aspoň z poloviny, tak by jich tu spousta nebyla. A protože zdejší odpovědi často vyhledávám, protože to k práci potřebuji, tak mi dost vadí, že jsou pořád stejné dotazy na základní věci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.