Re: prosím mzdové účetní-roční vyrovnání
1/ o roční zůčtování musí požádat písemně nejpozději do 15.2. po skončení roku
2/ do tohoto data také předložit všechny potřebné doklady.
3/ Roční zůčtování provede poslední plátce, u kterého měl poplatník podepsáno prohlášení.
takže pokud do března někde pracovala, tak jí měli udělat zůčtování tam. Nevidím důvod proč by jste jí dělali roční zůčtování. Vidím to tak, že já to měl udělat poslední zaměstnavatel a nebo sama. V žádném případě vy.Chápu, že i šéfovi, který slibuje něco dřív než si ověří zda je to možné to asi nebude jednoduché vysvětlit. Držím palce při obhajobě.. jinak jsem ty informace opsala ze mzdové účetní
Re: prosím mzdové účetní-roční vyrovnání
vedoucí něco slíbil, aniž si ověřil, jaká je skutečnost - takže nyní bude na Vás, abyste doložila důkazy, proč nesmíte provést ani jste provést nemohla (abyste nevypadala jak pitomec - promiňte mi ten výraz - Vy)
je to v zákonu o dani z příjmů - § 38 ch a je to také popsáno v Abecedě MÚ - pro r. 2008 je na str. 243 a dál
takže - pevné nervy (jste v právu - RZD nesmíte provést - i kdyby se zaměstnankyně vztekala sebevíc)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.