Vlákno názorů k dotazu Platová třída pro účetní ve školství od ala - Re: platová třída pro účetní ve školství V NV...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 5. 2008 8:22

ala (neregistrovaný)

Re: platová třída pro účetní ve školství
    V NV 564 je pro vás konkrétně příloha č. 1, v § 2 si podle nejvyssiho dosazeneho vzedani najdete do jake tridy max. vas mohou zaradit, ale k tomu jeste pod § 4 mate bod 7 mate odpocty let za nesplnenou praxi (ja napr. jsem v p tride ale mam jen maturitu tak mam minus 2 roky od zapocitatelne praxe) potom dle zapocitatelnych let vas zaradi do pl. stupne suma sumarum pokud by jste mela napr. vysokou skolu a zapocetli vam celych 9 let praxe mela by jste základ 13 140 Kč

• 21. 7. 2008 7:36

Elena (neregistrovaný)

Re: platová třída pro účetní ve školství
    10. platovou třídu pro účetní ve školství,za 9 let praxe pro vysokoškoláka HM 13140.... ???
    Potřebovala bych vědět, kolik bych jako účetní ve školství brala za 20 let praxe a nemám maturitu (jsem pouze vyučená v jiném oboru), ale mám kurz práce s PC a manažerský kurz. Kromě toho, jak se v takovém orientačním základu má člověk dnes vyznat? U soukromníků může účetní dostat až 45000 za vedení účetnictví pro 56 zaměstnanců a nedělá přitom mzdy. Jak zohledňuje školství kolik zaměstnavatel může zaměstnanci přidat k základnímu platu pokud bude dělat mzdy i účetnictví pro 105 zaměstnanců a 3 střediska? Nezdá se mi, že by to ty tabulky nějak přibližovaly. Elena

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).