Re: Otázka pro moderátora-pohyb na strán
Dobrý den, ano, máte pravdu. Bohužel musíte opravdu klikat na tlačítko "zpět", pokud chcete zůstat v již vyhledaných příspěvcích. Engine tohoto fóra zatím nedovoluje jiné řešení.
I my (moderátoři) jsme již dávali v minulosti programátorům náměty na zlepšení. Upozorňovali jsme též na nešikovnou práci s již vyhledanými odpovědmi = o čem píšete vy. Zatím ale programátoři v této oblasti nic nezlepšili, bohužel.
Proto vám ani my moderátoři nemůžeme odpovědět nic jiného než poprosit o shovívavost a trpělivost. Programátorům to znovu připomeneme - slibují nám už dlouho různá vylepšení této diskuze, ale zatím pořád nemají čas :-(
Bohužel to není tak jednoduché :-(
Paní Dášo, ono jaksi není co slibovat. My moderátoři NEJSME zaměstnanci firmy, která provozuje tento server. Jsme jen vybraní uživatelé diskuze /dlouhodobí návštěvníci/, kteří dostali toto pochybné privilegium a důvěru k moderování diskuze. Slovo "pochybné" jsme užili proto, že být moderátorem je nevděčná činnost. Když smažeme nějaký agresívní či jakkoliv nevhodný příspěvek, jsme osočování z cenzury. stejně tak když napomeneme někoho, že se neřídí pravidly diskuze.
Za hlídání a udržování určité úrovně diskuze nám /většinou/ nikdo ani nepoděkuje. Snad jen dlouhodobí návštěvníci diskuze si vzpomínají, jaká tady na BC vládla anarchie, hádky a jak tu někdy bývalo dusno předtím, než to tu začalo být moderováno.
Moderování děláme dobrovolně, protože máme k tomuto serveru určitý vztah a máme zájem, aby to tu fungovalo. Děláme ve svém volném čase a ZADARMO. Ale na chod firmy a tohoto serveru nemáme žádný vliv.
Dáváme různé podněty, některé již byly vyslyšeny, ale je řada záležitostí, které bychom tady rádi zlepšili, ale pořád na to nikdo z BC nemá čas. My moderátoři nemáme žádné pravomoci, jak přimět odpovědné lidi, aby zlepšili to či ono. A nemáme jim ani co slíbit. Můžeme leda slíbit,že budeme moderovat diskuzi ještě usilovněji a že tu dobrovolně budeme trávit - zadarmo - ještě více času?
:-)
Na tuto diskuzi jsme upozornili odpovědné lidi z BC, stejně jako jsme již v minulosti upozorňovali na obdobné příspěvky na téma "jak zlepšit BC". Ale nezaručíme, jestli na to bude reagovat někdo z odpovědných lidí a KDY:-) Opravdu zbývá jen ta trpělivost - vám i nám. Díky za pochopení ;-)
Re: Bohužel to není tak jednoduché :-(
Ze začátku mě to taky trochu štvalo, že musím pořád klikat zpět, zpět. nakonec jsem skončila u tohoto : když si rozklikám několik odpovědí k dotazu a nechci dávat zpět, kliknu jednoduše nahoře na liště DISKUSE a vpravo sjedu modrým posunovačem až tam, kde jsem skončila (vždyť je to zelené, tak poznám, že jsem to četla), třeba vám to pomůže
Re: Bohužel to není tak jednoduché :-(
Pane moderátore, vždyť já to nemyslela až tak smrtelně vážně s tím slibem. A že nemáte jednoduchou pozici, to je zřejmé. Víte, já mám takovou zkušenost, že co je zadarmo, toho si lidi nepovažují a vnímají to jako že "to nic není" (poskytnutá služba, nějaká činnost). Vaše postavení vůči "BC" to potvrzuje a nakonec i toto diskuzní fórum. Kdyby se platil i minimální popl. za dotaz (vím, že je to blbost - ale jen pro názornost), určitě by se neopakovaly dokola stejné dotazy a mnohem víc by se vyhledávalo v historii. Ale když je to grátis ..........., no jo, to jsme my, lidi.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.