Re: Zlomky hodin - sčítání
Zaměstnanců je 12, donedávna jsem v práci měla PC 286 který mi fungoval jako "lepší" psací stroj, DE vedená ručně neboť software který se pořídil byl za půl roku k ničemu (firma zkrachovala a neaktualizovala a vedoucí nehodlal pořizovat nový neboť měl končit). Internet samozřejmě také nebyl. Do banky jsem příkazy nosila obden osobně (po práci).
O kalkulačkách nic nevím ale moc ráda si nechám poradit, zdržuje mě to moc. Vedu DE, pokladnu, mzdy, sklad s velkým denním pohybem zboží, normování, prodej zákazníkům, na nedostatek práci si nestěžuji a proto uvítám ulehčení. O kalkulačce jsem ale neměla tušení....
Takže Excel asi nepřipadá v úvahu... Měla jsem takovou šikovnou kalkulačku v bývalém zaměstnání, měla tlačítko TM, kterým se dalo v těch hodinách počítat (také jsme při pružné pracovní době počítali každou minutu). Vypadala nějak takhle: http://www.elektro-koscom.cz/Casio-DR-420-TEC--I1060.html
Ale určitě to umějí i jné.
Vidíte - to mně nenapadlo. Možná (skoro určitě, jak se tak koukám do návodu k té vědecké verzi) to umí i ta kalkulačka co je standardně ve Windows. Já je mám ale v angličtině, a tak zdatná, abych v ní pochopila matematické operace, v ní opravdu nejsem...
Re: Aničko moc Vám děkuji
>
>>
>>Určitě se pokusím něco hledat. Domnívala jsem se že
>>existují tyto kalkulačky pouze "virtuální" ke
>>stažení.
>>Děkuji moc.
>***
>Vidíte - to mně nenapadlo. Možná (skoro určitě, jak se
>tak koukám do návodu k té vědecké verzi) to umí i ta
>kalkulačka co je standardně ve Windows. Já je mám ale v
>angličtině, a tak zdatná, abych v ní pochopila
>matematické operace, v ní opravdu nejsem...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.