Re: Kdo zodpovídá za účetnictví?
Pojištění na "blbost" pozor, co je sjednáno ve smlouvě, protože
neradi platí,
i když Vám zpracováva přiznání daňový poradce, tak si všimněte, že stejně jste všude uvedená jako účetní - výkazy atd., to samé je i při DPH atd., takže účetní zodpovídá za účetnictví firmy, ovšem případnou pokutu platí firma a je otázka, zda ji pak po Vás budou chtít uhradit - neschopnost účetní.........
Jinak přeji mnoho zdaru - FU vždy musí najít a dát pokutu, jinak by to byli neschopní státní úředníci. Chvíli jsem pracovala na FU - tu pohodu bych přala zažít všem, nyní dělám v s.r.o., ale chci se vrátit pracovat jako státní úředník - na ně nikdo nemá...............
Re: Kdo zodpovídá za účetnictví?
Až takový hazardér snad nejsem, pracuji v poměrně malé firmě a se zaměstnavatelem se dá vždycky nějak domluvit, když udělám chybu. Zrovna jsem totiž jednu našla - dělali jsme s poradcem DPPO za rok 2007 a já jsem zapomněla u fyzické osoby opravit částku na dobropisu pro firmu sr.o., kterou vedeme souběžně. Na sr.o. to ale opraveno mám, takže nezbývá než podat dodatečné...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.