Re: silniční daň - slevy - kdy použít?
slevy platí pro zdaňovací období 2008, a to i pro osobní auta, musíte znát datum 1.registrace vozidla v ČR a od toho se slevy odvíjí 36 měsíců od registrace 48 %, dalších 36 měsíců sleva 40% a dalších 36 měsíců sleva 25 %
Datum 1. registrace v ČR? A jak je to prasím, když mám osobní automobil, datum první registrace je 13.4.1999 a datum první registrace v ČR je 3.9.2003. Jakým datumem se mám prosím řídit? Děkuji
Myslela jsem si to, jenom jsem se chtěla ujistit. V odpovědi výše je při první registraci v ČR! Opět se mi potvrdilo, že někdy je lepší se spoléhat na vlastní hlavu a studovat více zákony. :) Ale někdy se v tom vyznat....
omlouvám se za mylnou informaci,ale opravdu jsem si to myslela,někde jsem to četla.Tak jsem ráda,že tu ta diskuse je
Já jsem za tuto diskuzi taky moc ráda. Není nad to, když s někým, můžete prodiskutovat daný problém, kolikrát Vás ostatní upozorní, že danou věc jde řešit daleko jednodušeji.
Budete zohledňovat již I.Q nebo uplatníte slevy až od II.Q, zaplatíte celý rok a pak to necháte jako přeplatek nebo si to dopočítáte potom do konce roku, aby vám vyšla celková částka daní? Nějak se nemůžu rozhodnout