Vlákno názorů k dotazu Dubai Investment (ČFÚ, ČFP) od martina - Dubai Ahoj Hanko,to nevím,ale dneska jsem podepsala smlouvu...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 7. 2008 19:17

martina (neregistrovaný)

Dubai
    Ahoj Hanko,
    to nevím,ale dneska jsem podepsala smlouvu o pujce a zaplatila 6700kc tak doufam, ze to nebude pruser...

• 15. 7. 2008 19:27

hanka (neregistrovaný)

Re: Dubai
    No právě že to udělal i můj přítel, až poté jsem dala návrh (není smlouva)!!!!! přečíst mému dobrému a zkušenému příteli, a docela se zděsil, kde je RPSN, kde jsou splátky atad...žádný dodatek, ani kdy od smlouvy odstoupit, ani žádná adresa, ale já štourala a je CFP, CFU - http://www.uverova.cz/cz/about_cfp_spol.htm#.
    A pak než vám dají peníze (pokud vám dají a je možno že i po částech a ne celou částku!!!) a pak musíte splnit jejich podmínky, jak ne tak je sankce za nesplněnou podmínku 20000,-!!!!!!!!! To co mluví obchodák je jak přísloví když ptáčka lapají hezky mu zpívají, pokud to není napsáno tak je to kec!!! Nechte si udělat dodatek, a pokud nebude, tak HOOOOOOONEM pryč, my jsme sepsali žádost o odstoupení....tak jsem zvědavá jak dopadneme my. Jsou to ku@vy!!!!!!!!!! Omlouvám se za nadlávku...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).