Vlákno názorů k dotazu OT - kombinovaná forma studia od beta - Re: OT - kombinovaná forma studia stačí dát do...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 7. 2008 21:47

beta (neregistrovaný)

Re: OT - kombinovaná forma studia
    stačí dát do vyhledávače :)

Prezenční forma studia - jedná se o studium denní.
    Distanční forma studia - jedná se o dálkové studium.
    Kombinovaná forma studia - jedná se o kombinaci studia prezenčního a distančního.
    Bakalářské studium - délka studia je zpravidla 3 roky (6 semestrů) a po absolvování získáte titul Bc.
    Magisterské studium - délka studia zpravidla 5 let. Po absolvování jsou udělovány tituly Mgr., Ing., RNDr., PhDr., a další.
    Magisterské - navazující studium - jedná se o dvouletou "nadstavbu" bakalářského studia.
    Doktorské studium - lze studovat po úspěšném absolvování magisterského studia. Absolventovi je udělen titul Ph.D. za jménem.
    Více informací je uvedeno v zákoně 111/1998 Sb.

• 18. 7. 2008 7:31

Mihál (neregistrovaný)

Právě, že ve vyhledávači jsem nenašel - myslel jsem konkrétně - jako že do školy se chodí třeba jeden den v týdnu nebo víc?

• 18. 7. 2008 7:59

Martina (neregistrovaný)

Záleží na škole, jak si to určí. Ve Zlíně to mají na FAME nastaveno tak, že zpravidla jeden týden na začástku každého semestru se chodí do školy každý den, a potom jednou za 14 dní pátek od 13 hodin a sobota celý den. Po semestru následuje zkouškové období. Na zkoušku se musíte dostavit ve Vámi zvoleném termínu a absolvovat ji.
    Pozor! Někteří zaměstnavatelé neberou na studující zaměstnance ohled - první si udělej svou práci a pak se bav jak chceš. Na druhou stranu zase po svých zaměstnancích požadují i vzdělávání.

• 18. 7. 2008 8:19

Anička (neregistrovaný)

Já dálkově (distančně) studuji při práci, do školy chodím jednou za měsíc na pátek odpoledne a sobotu celý den. Ano, souhlasím, se zaměstnavatelem pozor, moc to nepodporují, ale když se domluvíš na nějakém napracování hodin, tak to snad šlo. Držím palce!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).