Re: Smlouva!
...
Ten "jednoduchý" vzor který jste mi poslal na email,je podle mě hodně složitý a při pujčce 20 000 kč take přehnaný.
Nestačí přeci jen ten přiklad co jste mi napsal tady na forum?Pokud to ničemu neodporuje a mohu to napsat takhle tak si myslím že ten vzor co jste mi napsal tady je dostačující...a zvladnu ho sepsat...
Ten "jednoduchý" vzor který jste mi poslal na email,je
>podle mě hodně složitý a při pujčce 20 000 kč take
>přehnaný.
>Nestačí přeci jen ten přiklad co jste mi napsal tady
>na forum?Pokud to ničemu neodporuje a mohu to napsat
>takhle tak si myslím že ten vzor co jste mi napsal tady
>je dostačující...a zvladnu ho sepsat...
...
A ještě jeden dotaz co se stane když to bude podepsané věřitelem, dlužníkem a svědkěm a nebudou ty podpisy ověřeny notářem?A co se stane když mi ty peníze do stanoveneho data nevrátí?
>
>Ten "jednoduchý" vzor který jste mi poslal na
>email,je
>>podle mě hodně složitý a při pujčce 20 000 kč take
>>přehnaný.
V právu není nikdy nic zbytečně složitého, kryjete si vlastní peníze
>>Nestačí přeci jen ten přiklad co jste mi napsal tady
>>na forum?Pokud to ničemu neodporuje a mohu to napsat
>>takhle tak si myslím že ten vzor co jste mi napsal
>>tady
>>je dostačující...a zvladnu ho sepsat...
tak sepisujte
>...
>A ještě jeden dotaz co se stane když to bude podepsané
>věřitelem, dlužníkem a svědkěm a nebudou ty podpisy
>ověřeny notářem?A co se stane když mi ty peníze do
>stanoveneho data nevrátí?
1. jestli chcete, tak si nějak zpracujte a pošlete mi to na e-mail, já Vám to zkouknu
2. nebudou-li podpisy ověřeny, dvakrát nic se neděje, to je jen vyšší právní jistota, v případě sporu byste musel podat žalobu a svědek podpisu by musel u soudu svědčit o skutečnostech ke smlouvě
3. když nevrátí tak:
-písemná upomínka, pak žaloba, vymáhat úrok z prodlení, pokud si ho sjednáte,jak jsem Vám psal
-nebo ukrajinské dělníky ze stavby
-nebo vymahačskou firmu
anebo si to rozmyslet a nic nepůjčovat, záleží na Vás, jestli kamarádovi věříte a skýtá záruku solidního jednání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.