Re: OT: Pánev Tefal
já jsem myslela, že Tefal (originál - jenže, co je dneska originál, že?) by snad měl být bezproblémový
když ono je to těžké - chcete certifikát na dětské věci, oni Vám ho v prodejně předloží (kde máte ale jistotu, že ten certifikát není nějaký padělek), to samé s masem - kdo dnes kontroluje nějaké číslo krávy, telete apod.? - (kde je jistota, že to číslo z porážky nepoužívají dny, týdny, měsíce? )
to samé se sýrem - kdo ze spotřebitelů by kupoval vědomě nějaký sýr, který sýrem není (je z nějakých chemikálií, či z čeho)
a ono chodit s lupou na nákup není asi to pravé (někdy doma ani lupou návod a den spotřeby apod. nepřečtu - a to ještě dost obstojně vidím, něco i bez brýlí)
poslanci schvalují různé nesmysly, ale aby byly návody čitelné i pro lidi se zhoršeným zrakem, to nikoho nenapadlo
No já bych to shrnula asi takhle:máte dvěmožnosti buďto ji používat nebo ne(Je úplně jedno co s ní v druhém případě uděláte).Znala jsem jednoho,co jedl a žil tak zdravě,že ted už za ním chodím na krchov a já žiju,že žiju-sice nekouřím leč sklenkou červeného nepohrdnu,nad lecčíms mávnu rukou ale žiju.Jak říká klasik:Neberte život moc vážně,stejně z něho nevyváznete živí!
Nevím, té pávne bych se nebála, aspoň co se Tefalu týče. Takové ty levné šmejdy z prodejních trhů bych si asi nelajzla, ale Tefalku neřeším, mám ji taky a nemůžu si jí vynachválit. Zato ale nepoužívám ty černé plastové vařečky a naběračky, to prý pouští pěkné hnumus :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.