Pište smysluplné nadpisy!
Prosím pište smysluplné nadpisy, z nichž je zřejmé téma vašeho dotazu. Jinak se vystavujete riziku, že váš dotaz bude bez varování smazán. Váš původní nadpis "Co vy na to?" byl upraven. Přečtěte si pravidla diskuze - vidíte je pokaždé, když píšete příspěvek.
Re: Pište smysluplné nadpisy!
Prosím pište smysluplné nadpisy
Omlouvám se moderátovi za chybně uvedený nadpis. Já jsem se chtěl původně zapojit do již probíhající diskuze ale mojí vlastní chybou jsem zadal úplně nový příspěvek což nebylo mojim záměrem.
Z opravu nadpisu příspěvku moderátorovi děkuji.
Zároveň děkuji všem, kteří se stejně jako já domnívájí, že i v DE se evidence zásob vede. Už jsem tomu skoro přestával věřit.
Hezký den přeje
bubu
Skladová evidence v DE
I já se domnívám, že vedení skladové evidence je nutností všude - i v DE. Jednak kvůli hmotné odpovědnosti zaměstnanců (pokud by se neevidovalo, je snadné krást), kvůli pojišťovně (náhrada případné škody, požár, vytopení,...), ale i kvůli prokazování fin. úřadu, zda při nákupech zboží šlo skutečně o výdaje vynaložené na dosažení, zajištění a udržení příjmů. Dále je nutné znát konečný stav skladu kvůli případnému přechodu na podvojko či kvůli ukončení podnikání - a nejen znát, ale opět i umět prokázat a obhájit. Spory jistě mohou být o tom, jakou formou se mám ta skladová evidence v DE vést. Pokud vím, není předepsána přesná forma, ale z těch zápisů musí být možno zjistit vše potřebné :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.