Vlákno názorů k dotazu Vedení DE zadarmo od Katuška - Re: vedení DE zadarmo tak o tom jsem nikdy...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 8. 2008 16:39

Katuška (neregistrovaný)

Re: vedení DE zadarmo
    tak o tom jsem nikdy neslyšela, třeba si to na nebohých klientech trénují, takže se bojí převzít odpovědnost a raději nechtějí platit, i tak mi to připadá jako sci-fi. Třeba ale klientům vnutí jiné služby (např. "finanční poradenství") a zahojí se na tom. Lidi jsou schopni vymyslet neskutečné fígle, jak dát něco někomu zadarmo a vlastně za mnohem víc, než kdyby normálně platil. Poptejte se, určitě v tom "zadarmo" bude háček... no a kvalita? Já bych to zadarmo dělala možná pro nejbližší rodinu (a možná ani to ne, spíš bych je to naučila).

• 18. 8. 2008 17:00

krista (neregistrovaný)

naprosto s Vámi souhlasím.... akorát se mi už několikrát stalo, že mi bylo sděleno, že než by pustil OSVČ korunu a dal to účetní, tak raději řekne takového "účetní" a má to zadarmo..... I když, jak píšete, dá za to vlastně mnohem víc.....

• 18. 8. 2008 17:42

MM (neregistrovaný)

Vést někomu DE nebo PÚ zadarmo postrádá zcela logiku. Pokud je to účetní na ŽL tak se zřejmě živí láskou případně kořínky. Pokud nemá ŽL, tak to asi dělá z nudy nebo je charitativní pracovnice. Jiné vysvětlení mne fakt nenapadá. Já osobně vedu jednu DE zadarmo a to svému synovi. On mi za to pečuje o počítač (s mými technickými vlohami má o dost práce postaráno). Pokud však potřebuji PC komponenty, tak mu zboží zaplatím....prostě si pouze handlujeme práci:)) Třeba mne za to jednou berňáci sejmou.....

• 18. 8. 2008 18:04

1234 (neregistrovaný)

takhle je to podle mě i u oné účetní. je to zadarmo. jen když bude něco potřebovat z oboru pana podnikatele, bude jemu blbý si něco říct. takže účetní vydělá. nedaní to, a kdyby to převedla na práci či na cenu za zboží (zemědělec brambory, zedník fasádu, hospodský sem tam oběd či oslavu, počítačovej mág starost o pc....) tak se jí to vyplatí. a podnikatel maká sám zadarmo a ani to z daní neodečte:-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).