Re: vedení DE zadarmo
tak o tom jsem nikdy neslyšela, třeba si to na nebohých klientech trénují, takže se bojí převzít odpovědnost a raději nechtějí platit, i tak mi to připadá jako sci-fi. Třeba ale klientům vnutí jiné služby (např. "finanční poradenství") a zahojí se na tom. Lidi jsou schopni vymyslet neskutečné fígle, jak dát něco někomu zadarmo a vlastně za mnohem víc, než kdyby normálně platil. Poptejte se, určitě v tom "zadarmo" bude háček... no a kvalita? Já bych to zadarmo dělala možná pro nejbližší rodinu (a možná ani to ne, spíš bych je to naučila).
Vést někomu DE nebo PÚ zadarmo postrádá zcela logiku. Pokud je to účetní na ŽL tak se zřejmě živí láskou případně kořínky. Pokud nemá ŽL, tak to asi dělá z nudy nebo je charitativní pracovnice. Jiné vysvětlení mne fakt nenapadá. Já osobně vedu jednu DE zadarmo a to svému synovi. On mi za to pečuje o počítač (s mými technickými vlohami má o dost práce postaráno). Pokud však potřebuji PC komponenty, tak mu zboží zaplatím....prostě si pouze handlujeme práci:)) Třeba mne za to jednou berňáci sejmou.....
takhle je to podle mě i u oné účetní. je to zadarmo. jen když bude něco potřebovat z oboru pana podnikatele, bude jemu blbý si něco říct. takže účetní vydělá. nedaní to, a kdyby to převedla na práci či na cenu za zboží (zemědělec brambory, zedník fasádu, hospodský sem tam oběd či oslavu, počítačovej mág starost o pc....) tak se jí to vyplatí. a podnikatel maká sám zadarmo a ani to z daní neodečte:-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.