Re: vstupní ek.prohlídka - kdo ji platí?
------------------------------------------
A TOHLE VÁS NENAPADLO???
Zákon č. 65/1965 Sb., zákoník práce - do 31. 12. 2006
- § 133 Povinnosti zaměstnavatele
Zákon č. 262/2006 Sb., zákoník práce - od 1. 1. 2007
- § 133 Specializační příplatek pedagogického pracovníka
- Hlava II: Povinnosti zaměstnavatele, práva a povinnosti zaměstnance - § 103 - povinnosti zaměstnavatele
------------------------------------------
zaměstnavatel by měl přizpůsobit smlouvu novému zákoníku práce, pokud to neudělá, smlouvy, které uzavře, můžou být neplatné..
No já se zas an kolik nedivím, nenajít zákon č. 65/1965 který platil tolik let a snad každý věděl, že je to zákoník práce ?? Kromě toho zřejmě v době, kdy jste měla tento § ve smlouvě uvedený, tak platil zákon č. 65/65 takže mi to přijde teda taky dost podivný, že se tomu divíte ?
Když sem někdo píše předpokládám, že potřebuje poradit. (slušně) a když chce někdo odpovídat a poradit má to být taktéž (slušně) pokud si tady někdo léčí pedagogický mindrák, tak se domnívám, že to sem nepatří.Každý jsme jednou začínali a někdy opravdu stačí jen správně a hlavně slušně bez povýšenosti poradit.Hezký den
To máte sice pravdu, ale pokud si přečtete pravidla diskuze, což by měli všichni, tak nejméně třetina dotazů by tady DENNĚ neměla vůbec být. Já se osobně divím, že zejména p. Jiřka má pořád trpělivost dnes a denně vysvětlovat po lopatě to samé, jen proto , že jiní jsou líní pohlédnout do historie, tak jak jim to pravidla diskuze určují.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.