Re: Byl mi ukraden email
S podobnými dotazy se obracejte spíš na počítačové poradny než na účetní poradnu :-) Můžete zkusit třeba pc.poradna.net
Obecně: že vám nesedí kontrolní otázka, to je vaše chyba - měla jste si aktualizovat údaje nebo vybrat otázku, na níž se nemění odpověď. Nevzpomněla jste si? Smůla, nikdo jiný to za vás neudělá. S emaily na seznamu bývají čas od času problémy, seznam je tím notoricky známý. Je tedy možné, že se to ještě "samo" umoudří, až to tam zase spraví. Pokud ne, musíte svůj problém řešit především s technickou podporou seznamu. Tady na účetním serveru vám pomoct nemůžeme :-))
OK, máte pravdu, není to jen účetní poradna, napsala jsem to špatně, omlouvám se. Je to server především pro řešení problémů s daněmi, účetnictvím, daňovou evidencí, mzdovou agendou a s podnikáním obecně včetně souvisejících právních otázek.
Ale domnívám se, že problémy s "ukradeným emailem" jsou opravdu poněkud mimo. Jasně že se tady může kdokoliv zeptat na cokoliv, ale na odborné problémy je lepší se ptát na místě, kde se scházejí příslušní odborníci.
(Na server o vaření se nepůjdu ptát na výrobu radiostanice; na serveru o počítačích nebudu hledat informace o módních trendech.)
Mě právě připadá, že se ta otázka např. obchodního práva týká. Jak je zde psáno: ... V Diskuzním fóru si uživatelé volně vyměňují své zkušenosti. Diskutuje se zde o daních, účetnictví, právních problémech atp...
Už poněkolikáté tu upozorňujete tazatele na to, že se jedná o fórum účetních. Není to pravda, jen si účetní nějak začly "přivlastňovat" toto diskuzní fórum.
Proč takhle? Tohle je přece případ z oblasti zneužití privátních informací - na tohle téma jsme tu mnohokrát diskutovali. A i kdyby to bylo čisté IT - oba jsme tu kolikrát odpovídali na dotazy typu "jak tohle udělat v Excelu"...
Tohle je z pravidel:"Chcete-li přidat příspěvek, který není odborným dotazem, uveďte na začátek nadpisu zkratku OT." Z toho vyplývá, že je možné ptát se i na dotazy mimo jasné zaměření fóra.
On je to začarovaný kruh - čím víc to tu budete tlačit do čistého účta, tím míň sem budou chodit lidi, ochotní poradit třeba s právními či byznysovými problémy. Škoda...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.