Re: Obuv do nákladů - sekretářka ?
Tady je možná na místě vrátit se k tomu, že se jedná o sekretářku ve škole - např. učitelky, uklízečky apod., mají nárok na tzv. pracovní obuv, což je totéž, co si určitě ráda obuje v práci i sekretářka, tedy např. zdravotní pantofle, bohužel v jejím případě nebudou s největší pravděpodobností uznány jako pracovní obuv.... aspoň tak to běží na naší školičce, takže mé pantofle, které jsou naprosto totožné s pantoflemi pedag. pracovníků, nejsou pracovní obuví hrazenou z prostředků zaměstnavatele... fakt je, že moje nohy nepatří pedag. pracovníkovi, nýbrž účetní...
... i mě to před léty krapet zarazilo - ne, že nemám nárok na bačkůrky grátis, nýbrž že je fasují i ti, kdo nedělají v žádném náročném prostředí tak jako např. zedníci, dělníci, apod., ale fakt je, že směrnici či cokoli o OOPP jsem nikdy neštudovala....
-:)))))))))))))))))))))
Re: Obuv do nákladů - sekretářka ?
Tak abych si to dala trochu dohromady - jedná se o sekterářku ve škole kde učitelky na pantofle mají nárok a ona ne? To je divný - má podepsanou smlouvu se stejným zaměstnavatelem? Jestli ano, tak se to musí řídit dle nějakého jejich řádu a tak snad není napsáno, že mají nárok pouze učitelé ne? A co řiditel? To by se mi zdálo, že je to diskriminace
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.