Re: Malá organizace a nemocenská v roce
dobrý den, já vím, že se jedná o náhradu mzdy, ale vůbec si to nedovedu představit, jak to budeme v praxi dělat. Četla jsem teď diskuze asi profesionálních mzdových účetních, které s tím mají velké zkušenosti a v některých oblastech také ještě nemají jasno, proto si to vůbec nedovedu představit u MO, kde jsme neschopenku pouze viděli, orazítkovali, odnesli na OSSZ a dál se nemuseli o nic starat. Vadí mi, že se něco vymyslí, ale nejsou k tomu žádné podklady, abychom se na to hold nějak připravili.
Re: Malá organizace a nemocenská v roce
Organizace, které vyplácely dávky v r.2008 a přecházejí do 2009 se dovyplatí nejdéle do 31.12.2009. Jinak by měly již všichni měly postupovat stejně. Úplné znění novelizovaného zákona zatím není. Na školení jsme dostali některé nové tiskopisy, ale zda jde o konečnou podobu, to není jisté. Jde o nový Přehled, Oznámení o nástupu, Příloha k žádosti o dávky (stanovení RO,VZ, vyloučené doby - nové posuzování předchozích 12 k.měs.!!!), dále by měl být tiskopis na vystřídání při ošetřovném, Rozhodnutí o PN (neschopenka) cca 6 dílů. Pro nás důležitý díl Žádost o náhradu mzdy, Źádost o nemocenské. Při PN delší 14 dnů, vystaví lékař Potvrzení o trvání PN a čekáme na další Potvrzení o trvání nebo uschopenku a toto spolu s Přílohou ihned zasíláme OSSZ. Do 1 měs. od doručení OSSZ zašle nejlépe na účet zaměstnance. Pojistné se bude platit od 1. do 20. dne. V řešení je institut přerušení a exekuce také prý nejsou vyjasněné. Pozor na přechodná ustanovení a povinné seznamy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.