Re: Zveřejnění účetní závěrky
My máme přiznání podepsané od vedoucího kanceláře, kde pracuje ten poradce, dávali jsme mu ke všemu plnou moc. To tedy nestačí? Jednatel nic nepodepisoval, všechno jsem mu řekla pouze ústně. Musí na to být nějaký zvláštní formulář? Poradce opět nic nenamítal...
Tak tak, nastoupila jsem sem bez praxe, vykulená ze všeho, a na konci roku 2006 i 7 jsem se ho ptala, jestli máme také tuto povinnost, protože jsem se o tom dočetla na internetu, a on řekl, že ne. Tak jsem to neřešila, říkala jsem si, že když má takové zkušenosti, že ví všechno, a to byla chyba. Doufám, že za to teď nebudeme mít nějaký postih...
V zákoně o účetnictví myslím nějaký postih je, zkuste se kouknout. Ale myslím, když vše doplnite co nejdříve, tak třeba být nemusí. To, zda existuje nějaký formulář nevím, ani zda stačí plná moc na poradce, aby to schvaloval. Myslím, že to vždy musí schvalovat vedení firmy, ale na to se zkuste poptat jinde!
Úplně vám rozumím, protože pracují teprve dva měsíce ve firmě, kde dělám úplně všechno a nastoupila jsem sem po vysoké škole, v podstatě bez praxe! Takže např. mzdy jsou pro mě opravdu trvdým oříškem!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.