Re: Výplatní pásky
A kdyz je prodejna povinna vydavat doklady zakaznikum, tak si bude nechavat v obchode u kasy podepisovat doklad ze paragon predala?
Nesmite si vse tak brat. Je to zajem zamestnance zda si pasku vezme ci ne, kdyz ji nechce, jeho problem. Kdyz mu ji zamestnavatel nebude chtit dat muze se ozvat.
:-)))
asi k tomu máte podmínky, co ale fy která má 1000 zam-ců,na 50ti pracovištích, v tompřípadě je budete obíhat a nechávat si podepisovat v.pásky? Vždyť je to nesmysl,zbytečnost, a v některých případech úplná nemožnost provádět.
Prostě povinnost předávat proti podpisu nikde není stanovena a tečka. jestli si to někdo tak zavedl, jeho věc, pokud jiný to jen předává třeba přes mistra, zase jeho věc. Zam-nec, který neobdrží, si má právo stěžovat.
Já souhlasím s pájou - taky to mám za zbytečné papíry. Ani stejnopisy výplatních lístků si nezakládám, to bych si za chvíli mohla postavit nový barák na archivaci. Možná to je únosné ve firmě o pár zaměstnancích. Také si myslím, že mám pouze povinnost je vydat - a tomu se nebráním. Vydám je zaměstnanci kdy si vzpomene (některým i několikrát tentýž, protože ho ztratí :-)). Povinnost evidovat to mi z ničeho nevyplývá. Ani povinnost někoho honit, že mi ještě neumožnil, abych mu ho vydala.
No to ano. Jestli si stahuje sám, potom má určitě pod nějakým heslem přístup ta konkrétní osoba. Ale když by se to posílalo někomu někam-? I když ,pokud by ten zaměstnanec projevil písemně zájem posílat na konkrétní e-mail, potom je snad jeho věc, kdo se mu do pošty dostane.Docela bych ráda věděla, jestli to jde.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.