Re: Odstupné a nárok na podporu
Já vidím problém hlavně v tom, že vy jste dal výpověď, protože v takovém případě nárok na žádné odstupné nemáte. Buď by vám musel dát zaměstnavatel výpověď pro nadbytečnost nebo byste musel končit dohodou ze stejného důvodu.
Ale možná jsem to jen špatně pochopila a jedná se o ten druhý případ.
Vyplacení odstupného na podporu žádný vliv nemá, jak vám psaly kolegyně.
Re: Odstupné a nárok na podporu
jardo, z mého pohledu bych řekla, že jsme vám s Janou odpověděly obě stejně ... , naopak Líba postřehla to, co já ne - vy píšete, že jste dal výpověď a dostanete odstupné, to je samozřejmě hloupost, abyste dostal odstupné, musí vám dát výpověď zaměstnavatel - je to tak ? spíše jste to špatně formuloval. Takže, pokud vám dá z-el výpověď dle § 52 a) b) či c) nebo dohodou v souvislosti s výše uvedenými §§, vy dostanete odstupné, hned druhý den (max. do 3 dnů) po ukončení PP se zaregistrujete na ÚP (pokud nenastoupíte do dalšího PP) a máte nárok na podporu v nezaměstnanosti, odstupné nehraje při přiznání podpory žádnou roli (to platilo kdysi, jak jsem psala, ale v současné době již ne). Jen opravím Janu, stát - pokud budete uchazečem o zam., je za vás plátcem pojistného pouze zdravotního pojištění, ne sociálního - sociální si nejste povinen platit, jen zdravotní, ale to v případě evidence na ÚP za vás platí stát. Je to srozumitelné ..?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.