Vlákno názorů k dotazu Změna průměrného výdělku od xy5 - Re: Změna průměrného výdělku tento postup se měl používat...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 11. 2008 10:58

xy5 (neregistrovaný)

Re: Změna průměrného výdělku
    tento postup se měl používat již více než rok, takže nevím, zda bych opravovala již jednou vyplacené (to mne zajímají i názory ostatních, jak by toto řešili)
    určitě ale postupujte podle Zák.práce nyní, protože od příštího roku bude správně určený průměr pro náhrady velmi důležitý - bude se z něho odvíjet výpočet náhrady mzdy za 1. 14 KD nemoci a budou to kontrolovat z OSSZ

• 5. 11. 2008 11:13

jana (neregistrovaný)

už jsem právě zkoušela přepočítavat, jak by moc by se lišily výplat s hodinovým PV a je to zhruba v desetikorunách až stovkách, podle toho jak dlouho čerpali za-nci dovču. Nemáme 40-ti hodinovou prac.dobu, ale kratší, takže v něktrých případech je to těžší, mám tady pouze ruční zpracování mezd a je to dost pracné přepočítavání. Ale raději to asi všecko zpravím, než aby mi tady pak z kontrol tukali na čelo, že je to počítáno v rozporu se ZP. Ale rok 2007 nechám tak jak je. Musím teď nějak na VZP a na OSSZ vyplnit formulář ohledně špatně vypočítaných mezd?

• 5. 11. 2008 11:17

JiřinaH. (neregistrovaný)

Nic bych jim nepsala,jen provedla doplatky a od října bych začala používat hodinový průměr spočítaný za 3,q08.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).