Re: kdo hradí penále za vedení účetnictv
Rozpoutala jste debatu - všichni mají trošku pravdy, jsem pojištna proti "blbosti", ale jak jsem zjistila, tak je to blbost, protožestejně když je nějaké penále od FU atd. tak mi šéf částku dá k úhradě.
Zaplatím a jsem ráda, že můžu pracovat dál, protožechybička se může vždy vloudit
Re:OT- kdo hradí penále
>>>>pravdu má - no mám zkušenost, že paní z FU mají vždy
>>>>pravdu a dohadují se i s daňovými poradci a nakonec
>>spor končí u soudu,
>pokud pracujete s různými zákony, tak se každý dá
>vysvětlovat různými způsoby a je spousta dodatřků,
>takževíme že pravdu má vždy ten silnější a hlavně
>bohatší........
>peníze vládnou všude
==pokud pracujete s různými zákony== ano, pracuji s různými zákony i s tím trestním
==mám zkušenost, že paní z FU mají vždy
>>>>pravdu== babička na Starém bělidle by pravila:
NEšťastná to žena a přilepila by "amorka" správně.
Nečtete někdy rozsudky NSS? Tam byste se dozvěděla o opaku - tedy o té pravdě, že paní z FU NEmají vždy>>>>pravdu
Děkuji všem za reakce, jen poslední otázku, protože nemám zkušenost a stalo se mi něco takového poprvé,doufám, že naposledy, i když nemám podepsanou hmotnou odpovědnost, můžu jít před občansko-právní soud?? Nehodlám se vžádném případě zříkat své viny,ale pro tohoto podnikatele, který vydělává miliony, kterému jsem ušetřila tisíce, tak po kontrole za tři roky doměřili penále ve výši a to slovy cca 10000,-Kč a já hloupá husička, mu učetnictví zpracovávala za 3000,-Kč/m, teď budu platit jak .......!!!! CHybama se člověk učí !!!
Re:OT- kdo hradí penále - závěr?
Možná se vám teď někdo posmívá ale jste první, která se zde na BC "pochlubila" následkem který vznikl z vaší chyby. Pokud tedy opravdu vznikl z vaší chyby - vy jste tu chybu zde neuvedla
(možná by se ostatní rádi přiučili, aby stejnou chybu neudělali oni). Ono se totiž těžko co radí jak z maléru ven, když nejsou známy podrobnosti v tomto případě znění zavěrečné zprávy o výsledku kontroly. Z vlastní zvědavosti bych rád znal podstatu té chyby
již jenom proto, zda nebyl postup jak této chyby "docílit" publikován zde na BC. Ale to je jen vyše věc zda to zveřejníte.
Přesto máte můj obdiv (ne za tu chybu) za zveřejnění toho, co se z té chyby může vyklubat. Pokud možno hezký den
***ano, protože jste udělala chybu a na práci jste měla smlouvu.
Nehodlám se vžádném případě zříkat své viny,
***tak se jí nezříkejte.
ale pro tohoto podnikatele, který vydělává miliony
***to je jeho plus, že je šikovnej, můžete to zkusit taky.
kterému jsem ušetřila tisíce, tak po kontrole za tři roky doměřili penále ve výši a to slovy cca 10000,-Kč a já hloupá husička, mu
učetnictví zpracovávala za 3000,-Kč/m
***ale to je váš problém, kolik si za práci řeknete.
teď budu platit jak .......!!!!
***vždyť jste udělala chybu v tom, za co vás platil. prostě jste udělala špatně svoji práci, za kterou máte ručit. buďte ráda, že je to jen 10t. Bývají to i statisíce.
CHybama se člověk učí !!!
***jo, vy se učíte a podnikatel platí:-(
BTW: vy nejste pojištěná? Pokud ne, tak proč?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.