Re: OT: vymáhání dluhu po 9-ti letech?
>Teď jsem teda docela šoklá,právě jsem si rozdělala
>dopis kde me jakási vymáhací agentura vyzývá k zaplacení
>dluhu ve výši 1764 Kč za nedoplatek pojistného+1602 Kč
>za úrok z prodlení.Jde o "nějakou"pojistku,která byla
>podle nich stornována ke dni 1.11.1999 !!??!! Dnes po
>letech si teda vůbec nevybavuju,že bych byla někdy v
>tehdejší IPB pojištěná. Ale i tak: nikdy dřív mi nic
>nepřišlo,upozornění,upomínka na nedoplatek,prostě nic.A
>najednou po 9-letech si vzpomenou,zaplaťte do 5-ti dní
>celou částku,jinak rovnou jakási rychlá exekuce?
>A teď se Vás všech,kteří jste mi tu mockrát už pomohli
>ptám: JE NĚCO TAKOVÉHO VŮBEC MOŽNÉ PO TAKOVÉ DOBĚ? MÁM
>TO ZAPLATIT? NEBO DĚLAJÍ BUBUBU,CO KDYBY NÁHODOU?Třeba
>nás bude takových lidí víc :-( . Fakt teda nevím co s
>tím. Díky,díky,díky...za všechny Vaše názory a
>zkušenosti.
Re: OT: vymáhání dluhu po 9-ti letech?
Prohledala jsem co jsem mohla, ale nic nenašla.Tím myslím doklady od ty pojistky. Asi jsem to vyhodila předloni při stěhování že je to už nepotřebné po takové době.Ale že bych měla nějakou na sebe:to si nepamatuju.Po narození tam byl pojištěný syn, to jsem ake zrušila v roce 2000,vrátili mi menší díl než jsem jim tam zaplatila,protože jsem nedodržela stanovené roky pojištění.že by to bylo ono?tak proč by mi to vypláceli? Ale to jsem právě vyhodila.Všechno si nechávám pro sichr 6 let,pak likviduju.Ale velmi děkuji všem za názory, zkusím tu občanskou poradnu jak radil p.Pavel.Snad tu u nás nejaká blízko bude a najdu ji.Vidíte, ani nevím že něco takového existuje :-(( ! Ještě přemýšlím, zda se neobrátit na ČSOB co by mi k tomu asi tak řekli oni, když jsou nástupci IPB.A taky jak je výše v diskuzi : Nejsem jediná komu se to přihodilo. Zkusím taky popátrat po ty společnosti co tak drsně dělá na lidi Tytyty! Ale až po měs.uzávěrce,výplatách, ještě nemám hotovo. Hezký večer všem
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.