Vlákno názorů k dotazu OT: Blíží se večer mikulášský od vanda - Re: OT: Blíží se večer mikulášský Přidávám se s...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 12. 2008 15:03

vanda (neregistrovaný)

Re: OT: Blíží se večer mikulášský
    Přidávám se s přáním krásného prožití Mikuláše a nadcházejícího víkendu. :-)))

• 5. 12. 2008 18:19

Daniela (neregistrovaný)

Re: Pájovi bych neposlala ani čerta.
    jenom andílky s nějakou zábavnou beletrií, aby si trošku odpočinul od odborných knih. Díky za rady. Právě zvoní Mikuláš, tak jdem otevřít.

• 5. 12. 2008 19:45

beta (neregistrovaný)

Re: Pájovi bych neposlala ani čerta.
    a já bych pájovi s klidem a ráda poslala toho čerta, on by ho vyprovodil se zákoníkem práce v malíku :-)) a čert by se objevil až za pár desítek let, až vejde v účinnost nový občan a pája už by na něho byl stejně přichystaný stejně jako ostatní tady v BC. Takže, krásný večer všem a všem přeji jen andělské zvonění bez čertovin ...
    Příhoda, kterou mi vyprávěla má známá: Na mikulášskou chodí čerti, to všichni víme, čert byl i u nich, malej se děsně bál - byly mu 4 roky (malýmu!), čertům se nalévala průběžně kořalka za to, že se přišli pokochat vykulenýma očima děcek a když navečer šla s prckem za babičkou, tak kolem 20. hod.večerní, "jejich" čert ležel na lavici na zastávce a malej - už plnej odvahy a pln radosti - povídal - podívej mami, chcíplej čert !!
    myslím, že jsem to někde slyšela i jako vtip, ale tohle se fakt stalo !! Nevěříte ? Věřte !! :-)
    Krásný večer.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).